.

.

3/1/14

puhkus

pakkisime koduse karja kokku ja sõitsime viimsisse spaamõnusid nautima. oleks ma enne teadnud, et koos beebiga sedasi puhata on võimalik, siis oleks juba ammu läinud ilmselt. mis siis, et tuttava sõnul jõudis antud hotell tallinna kümne kehvema edetabelisse, meie teenindus oli väga heal tasemel, saime kõik mis tahtsime, kuigi meiega oli ilmselt keskmisest enam jamamist. staff oli kenasti vastutulelik. 
 
nii hea oli vahelduseks lasta enda eest hoolitseda, süüa kellegi teise valmistatud head toitu, mitte koristada ega tõmmelda. jõmm pidas ka end väga hästi üleval terve selle aja. tahan veel!
 
mõte läks nüüd absoluutselt mujale, sest üritasin mingit x-ray visionit kasutades linnupiima karbist valge sisuga kommi leida. mingi hetk tundus, et leidsin loogika - pruunid on kõige õhemad, kollased keskmised ja valged kõige paksemad (obviously on värviga kallimad/väiksemad) aga ei, siis oli üks suur kollane :/ first world problem. damnit, jälle kollane!
 
viimasel ajal sööks ainult aasia köögi toite, kui saaks. kokkasin täna tšilli ja sojaga wok-nuudleid veiseliha, krevettide ja suvikõrvitsaga. lihtsalt nagu muuseas. hakkab see koduperenaise-haigus ilmet võtma :D

No comments: