.

.

3/19/14

challenge - day 12

day 12: share your bucket list:

mõned aastad tagasi käisin oma esimesel Poeetide laivil. pärast seda ütlesin L'ile, et võin nüüd rahuliku südamega surra, kui väga vaja on. eelnevalt oli Poeetide päriselus nägemine mu to-do-listis esikohal olnud. õnneks järgnes sellele korrale siiski ka teine ja kolmas, elu ei saanud otsa ning saavutamist vajavate staatusesse tõusis veel eesmärke.

  • elada mõnda aega mõnes muus riigis, eelistatult Austrias, Viinis. igatsen sinna tagasi 2006. aastast saati, kuid miskipärast pole siiamaani jõudnud. teine koht, kus võiks elada, on Helsingi. 
  • kirjutada mõnes väljaandes oma kolumni. selle nimetasin oma pikemas perspektiivis eesmärgiks ka sisseastumisvestlusel. Hõbemägi leidis veel, et mu idee, et selleks, et keegi mind lugeda/kuulata viitsiks (ehk siis alandlikult vihjan siin justkui arvamusliidri staatusele vms), tuleb end kõigepealt tõsiseltvõetavaks inimeseks üles töötada. nojah.
  • soojal maal tahaks ära käia. miskipärast pole meie peres kunagi olnud kombeks palmi all puhkamas käia, olgem ausad, üldse reisida. nooremana põdesin veel ka rasket päikeseallergiat, mistõttu rannaliival peesitamine endast sugugi puhkust ei kujutanud. nüüd, sel talvel hakkasin aga kohutavalt päikest igatsema, eriti kuna viimasel suvel rannamõnud praktiliselt nautimata jäid, ning tegin plaani järgmisel aastal üks tore soojamaareis ette võtta.
  • omaenda kodu leidmine on ka mulle väga oluline. ma ei mõtle suvalist üürikat ja vanematekodust pääsemist, vaid päris oma pesa, kus ISE olla. pärast sünnikodust ära kolimist pole seda nn kodutunnet ka tunda saanud, ehk tuleks siis seegi tagasi.
  • kiirendada kalli sportautoga tippkiiruseni. no comments needed.
  • sõita suure kruiisilaevaga. sellisega, nagu need, mis näiteks Ameerikast Euroopasse sõidavad ja kindlates riikides natukeseks peatuvad. sellisega, nagu see suuuuuur ilus lumivalge laev, mille reisijatega ma eelmisel kevadel intervjuud tegin...
  • now a really cheesy one: kohata Härra Õiget :D no võiks ju ometi! miskipärast usun, et kusagil ta ikka eksisteerib, see keegi, kes viitsib minu pärast ka pingutada ning kellega koos olles pole tunne, et teen talle sellega teene. 
  • ning Regina tahan heaks ja õnnelikuks inimeseks kasvatada. 

tegelikult on ka hästi palju asju, mis veel mõni aasta tagasi oleks siia listi kuulunud, kuid millega olen juba hakkama saanud. võib-olla unistan liiga realistlikult, aga võib-olla hoopis elan unistused reaalsuseks :)

No comments: