.

.

3/5/14

challenge - day 9

day 9: (women) what's in your purse?
kõik, kes kunagi mu kotti piilunud, teavad, et see meenutab prügimäge. vähemalt pooled tšekid, flaierid, visiitkaardid ja muu näppu sattuva träni suskan alati kotiluku vahelt sisse ning suur osa sellest jõuab prügikasti alles koos laguneva kotiga. tundub üsna õudne, kuid sellel on üks kasulik funktsioon: kui raha hakkab otsa saama, siis leidub paberikuhja all alati peotäis sinna veerenud münte ning selle eest saab vähemalt korra poes käia :D
 
mainin ära, et ikka päris prügi viskan kotist prügikasti ka vahepeal, et te ei arvaks, et ma prükkariks hakanud olen. enamik sodi tundub esmapilgul vajalik.
 
aga veel võib sealt leida: võtmed, neli nätsupakki, seitse patsikummi, väike tühi kilekott, kaks juukseklambrit, rahakott, nahkkindad, poolik pakk šokolaadikomme, Regina vaktsineerimispass, kaks ilma võiduta kiirloteriipiletit, salfakad, plaastrid, kaks pastakat, ripsmetušš, kõrvaklapid, vana sinine nokia, silki menüü, astmaravim, puuder, huulepulk, katkised päikeseprillid (aga kõik tükid on kotis, nii et saab kokku panna!), neli tabletti Renniet ja juba leidsin natuke sente ka.

No comments: