.

.

11/15/14

ühe aastase lemmikud

panin hilisemaks meenutuseks kirja mõned asjad, mis ühel aastasel põnnil meele eriti rõõmsaks teevad. on ju meil kõigil mõned sellised erilised pisiasjad :) 


varbad - eelkõige teiste varbad. neid tahaks hirmsasti katsuda ja proovida hammustada. kehaosadest tekitab suurt elevust veel ka naba.

söök, mida saab pihku võtta - loomulikult võib üritada ka pudru või jogurtiga, aga näiteks kanatükki või pirni on oluliselt mugavam käes hoida.

asju kuhugi sisse panna - ja siis jälle välja kallata. sobivad nii klotsid kui maisipulgad. viimased lendavad hästi kui kotikest raputada.

peeglid - eks see ole tüdrukute värk. magamistoa kapi peegel on juhtumisi täpselt õigel kõrgusel, et end sealt imetleda ja peeglitüdrukut patsutada.

laulda ja tantsida - entel-tentel, mozart, rockmuusika... kõik sobib. enamik laule on esialgu tuvastamata stiiliga omalooming. 

mõmmid - siia alla kuulub suurem osa karvaseid mänguasju, nohureklaami tegelased ning suurte puhvis jopedega onud. 

kõdistamine - ehk siis rünnata oma pereliikmeid valveta jäänud kehaosa kratsides ja rõõmsa päti näoga "kõtkõtkõt" seletades. 

teised lapsed - sugu ega vanus ei mängi rolli. saaks ainult jutustada ja koos mängida. kui lubatakse, siis saab sõber ka suure kalli. 


No comments: