.

.

12/19/09

tegin reidika, aga ükski inimene ei mahtunud peale.

tänasest päevast nii palju, et seltskond oli hea ja huumor veel parem. tegime pilte, trippisime kristiines ringi ja sõime pitsat.

jõudsime Annikaga kohale veidi enne seda, kui A ja D-ga kokku pidime saama. tahtsime minna sööma, kuid cili pizza teenindajaneiu vabandas ja ütles, et pitsat paari tunni jooksul ei saa, kuna neil oli keset päeva tainas otsa saanud. läksime siis minema, jalutasime ringi, ostsime maailma parimat smuutit ja rohelist jääjooki (suvi ja Viljandi!!). aastavahetuseks sobivat kleiti ei leidnud me tervest keskusest, küllap jääb see siis unistuseks..

ringiga jõudsime pitsasse tagasi ja tellisime juua, et sisustada aega, kuni süüa saab. tegime ilusaid pilte (Annika, su silmad EI OLE sellist värvi, mingi veber oled või?!) ja jälgisime mingit perverti, kes end iga paari minuti järel 90 kraadi keeras ja otse tühjusesse vahtis. A ja D jõudsid samuti kohale ning kvaliteethuumor oli täies hoos. tegu on heade sõpradega, kes oma olekult on üsna vastandlikud, mistõttu natuke nende kallal ka norisime ("peale vaadates on kohe aru saada ju - ärikas, kodune, ärikas, kodune..").

kristiinest sõitsin kesklinna, mis oli endiselt jõululikult ilus, ning sõitsime L'i autoga koju. tema koju. mängisime pisut vanade aegade mälestuseks gta3-e ja jõime latte chaid, mis on selle jõuluaja sõltuvusttekitavaim asi. peaks ikka endale ka koju tolle purgikese ja pähklisiirupit ostma :)

koduteel tuli pleierist Terminaatori lugu, millega meenus mulle see, kuidas K põlvili mu ees uut võimalust palus. nukker tuju taaskord, but there's nothing time couldn't heal.

V on elu ja tervise juures, sain öösel elumärgi smsi kujul.

STEREO LAAAV

4 comments:

KaurO said...

Perverte jälgivad perverdid? mis paragraafi alla see läheb?

Kaarel Azraél said...

Tainas oli otsas? Mis mõttes nagu?:D

Ja miks meie, kaks K-tähega algava nimega meest kommenteerime sellise posti alla, kus ilmselgelt kummastki meist jutt ei käi?:D

KaurO said...

nüüd käib:D
Ma mõtlesin, et kommentaare kinkida on suurem rõõm kui neid saada... mis sinu vabandus on?

Helina said...

perverte jälgivad perverdid lähevad Mina-kategooriasse, suure tähega, ikka egole vastavalt :D

nähtavasti on cili pizza kliendid sellega harjunud, kuna vähemalt pooled lauad olid täis õnnelikult mahla joovaid ja pitsat ootavaid kliente. Kaarel, osta siis uus nime esitäht endale, kui ei meeldi ;)

jah, Kaur, ma olen su kommentaaride üle alati väga õnnelik :D:D