.

.

11/19/09

kats is the new H.

kell on umbes pool kolm. niigi kehvas tujus ja unetuna, lõpetasin just kõne kellegagi, kes väitis end olevat oma vana tuttavat otsiv aus Ahti maalt. irooniaks siinkohal on nimi, mis viimasel ajal erinevates kontekstides ja isikute näol küllaltki palju esinenud on.
üldse on tänase õhtu jooksul tulnud mitmeid kahtlase päritoluga kõnesid ja sõnumeid, mõned kuidagi põhjendatavad, mõned mitte.

tänane öö jääb vist vahele. pole erilist väsimust, ega viitsimist halbu unenägusid vaadata. läpaka akut jätkub vast veidi rohkem kui tunniks ja öökapil ootavad oma järge kaks raamatut. intrigeeriv, my life is it!

mitu kordaa on võimalik samasse ämbrisse astuda?

2 comments:

Kaarel Azraél said...

Neli! Sest esimesel korral astud Sa sinna täiesti teadmatult, kogemuseta. Saad aru, et oled ämbrisse astunud! Vahest ehk mitte kohe, aga lõpuks oled peale meelepaha ka kergelt üllatunud. Teine kord on äratundmise rõõm, et "Näe, sellesse ämbrisse olen ma ju ka varem astunud." Samas siiski on juba kerge nördimus, et ette ei vaadanud ja uuesti sinna komistasid. Kolmas kord ajab juba südame pahaks. "Nõu moar mister naiss gai!" Olles paha tuju uus omanik võtad selle vastu midagi ette. Hoolitsed, et enam sama ämber ette ei jääks. Neljas on salapärane. Üheks põhjuseks see, et neli on väga "uncommon" number, kui Sa seda diskussiooni mäletad:D. Teiseks see, et ilmselt on kolmandast korrast juba tublisti aega möödas. Taas tekkib imestuse tunne, et nagu see ämber sai ju kõveraks astutud ja minema visatud, ning miks ta peaks nüüd ilusasti sama tervelt, aga kõveralt tagasi olema? Jättes siiski meelde, et see ämber on küll ees, aga selle asemel, et kaootiliselt sellest vabaneda, õpid seda lähemalt tundma ja saavutad paremad teadmised konkreetsest ämbrist. Näiteks näed ämbrit tulemas ja kas astud viisakalt selle kõrvale, või jala väänamise vältimiseks asetad ise oma jala ämbrisse, nii suure hoo ja hoolikusega, nagu Sulle endale sobib.

Helina said...

logic - you has it ! ;)